miércoles, 7 de marzo de 2007

Tentación / Изкушение

No pude resistir la tentación de patear, sea algunas tripas, o sea - alguna conciencia (Si es que sigue existiendo esa cosa tan a la baja, llamada conciencia!)!! Espero que os guste!

Не можах да удържа на изкушението да подритна, я нечий стомах, я нечия съвест (ако изобщо има съвест още по света)! Приятно гледане!3 comentarios:

 1. супер е клипчето, страхотно
  благодаря

  а това за работата, Буш, системата...

  мисля истините са винаги поне две
  понякога се ужасявам от мисълта, ако го нямаше Буш

  Да кажем че той е едната сила, нещо като Ян на някой Ин или обратното.
  Една сила която нито е добра нито зла, просто сила

  Обикновено тези притеснения ги плучавам като гледам арабите в Палестина, насядали по улиците и разнообразявайки си деня я с някои Калашник в ръцете, я с камъни...
  Питам се, джанъм...Ок...Ивицата Газа...нал борбата беше за туй, нал я получихте...сега за що се борим.
  Ето такива винаги ще си намират причини да се самовзривяват и убиват. Докато останат сами на планетата, тогава ще си намерят причина да се самоизбиват.
  Н даааа
  предполагам не си съгласна
  просто мое мнение, или по/скоро една от фастите на моето мнение

  късмет

  ResponderEliminar
 2. ajammmm
  y me gustaria saludarte con este video
  ghrt
  me encanta
  te parece algo a Carlos Castaneda?
  te gusta Castaneda?
  de todas formas espero que te guste
  :)))
  saludos

  http://www.youtube.com/watch?v=t7tTpow2fLo

  ResponderEliminar
 3. само, радвам се че ти хареса. Мен много ме впечатли!!
  А относно всичко останало от ферманът ми - това не "истина"! Само е лично мнение! Основано на много години опит и на малко критично мислене! И ние май вече си знаем, че хич не сме на едно мнение! Нали??!?!? ;-)
  За палестинците, дори няма да коментирам! Ти само се запитай как щяхме да сме в България ако всичките ни външни граници бяха не само затворени, ами директно "непромукаеми"! Не можехме да внасяме или изнасям стоки. Гражданите ни не можеха да отидат НИКЪДЕ другаде на работа. Работа която собствената им страна също не можеше да им осигури! В нашият случай щяхме да сме изпили всичкият алкохол в страната, и да сме се избили! Мюсюлманите не пият. Но пък една голяма част от тях са фанатично вярващи! Та приложи и тук скромният ти кометар за различните истини от по-горе! Опитай да се поставиш на тяхно място!!! Защото все пак не вярвам да мислиш че заставам на страна на камикадзетата! Но пък бих застанала дори "пред" всички нормални, добри и измъчени хора които живеят там! И са много!!!!
  Много мерси за поздрава!!
  А по въпросът ти за Кастанеда, извинявай ако изглежда обидно! Но за мен Кастанеда би трябвало да се забрани като четиво, поне за млади и крехки подрастващи психики! Мисля че ти не си от тях, та можеш спокойно да го четеш!! ;-)

  ResponderEliminar

Por favor, compórtate, escribe y usa el lenguaje de una persona! Que no basta haber nacido ser humano, para serlo!!
Piensa en lo que no te gustaría oir o padecer y aplícate el cuento!
Si lo que tienes que decir, no es más bello que el silencio - pues cállate!